Izvor:
08.06.2017 u 22:27
0

Posle pretnje ISIS-a stručnjaci upozoravaju: Kad su mogli ubiti decu u Engleskoj, mogu i u Srbiji!

Islamska država u svom poslednjem izdanju magazina "Rumijah" za Balkan objavila je tekst pod nazivom "Balkan: Krv za neprijatelje, med za prijatelje" uputila je otvorenu pretnju zemljama regiona. Islamska država poručuje da nije zaboravila područje Balkana, već da su samo preokupirani nekim drugim područjima.

U otvorenoj pretnji islamisti naglašavaju da "nisu zaboravili ratna stradanja muslimana", kao i da su pretnje usmerene na Srbe i Hrvate.

Vojni analitičar Aleksandar Radić za happytv.rs kaže da postoji bojazan i da od ovakvih grupa niko nije bezbedan.

– Islamska država igra svoju igru u kojoj žele da svi budu uplašeni. Oni uvek udaraju gde najviše boli, napadi se događaju uvek gde se okuplja normalan svet. Ako su ubili decu u Mančesteru, mogu i decu u Srbiji – ističe Radić.

Aleksandar Radić kao vojni analitičar kaže da kada teroristi žele da načine zlo, njih niko ne može sprečiti u svojoj nameri.

– Oni kada žele da izvrše napad ni najjače vojske sveta ih ne mogu sprečiti. Kada me pitate koliko je realno da napadnu Srbiju, ja nemam odgovor jer oni uvek napadaju neočekivano. Na čitavom Balkanu su prisutni njihovi izaslanici. I jedno je poznato, da niko nije siguran – zaključuje Radić.

Happytv.rs
Foto:Arhiva/TWITTER/tvbalkaninfo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter