Izvor:
08.06.2017 u 22:45
0

UŽIVO NA HAPPYTV.RS: Svedočenje Komija pred Senatom! Tramp već osporio dve tačke! (VIDEO)

Bivši direktor FBI Džejms Komi, kojeg je predsednik SAD Donald Tramp otpustio prošlog meseca, izjavio je danas pred Komitetom za obaveštajne poslove američkog Senata da je bio zabrinut da će Tramp lagati o prirodi njihovog prvog razgovora.

On tvrdi da ga je tokom sastanka Tramp pitao da li je on lično pod istragom, a Komi mu rekao da nije bio u tom trenutku, preneo je AP.

Komi je rekao da je Trampovo ponašanje za njega bilo novo i navelo ga da pomisli da mora sve to da zapiše i to veoma detaljno, preneo je AP.

Tramp je otpustio Komija u maju ove godine u vreme kada je Komi vodio istragu o navodnoj umešanosti Rusije u predsedničke izbore u SAD.

Predsednik SAD Donald Tramp osporio je dve tačke u današnjem svedočenju pred Komitetom za obaveštajne poslove Senata bivšeg direktora FBI Džejmsa Komija, kojeg je otpustio prošlog meseca.

Kako Rojters navodi pozivajući se na izvore bliske šefu Bele kuće, Tramp je, nakon uvida u pisanu izjavu koju je Komi dao uoči početka svedočenja, osporio tvrdnju da je tražio od doskorašnjeg šefa FBI da odustane od istrage koju su federalne vlasti pokrenule protiv bivšeg Trampovog savetnika za nacionalnu bezbednost Majkla Flina.

Takođe, Tramp je osporio i tvrdnju Komija da je američki predsednik zahtevao lojalnost od njega.

"Tramp osporava te tačke", rekao je izvor Rojtersa.

tanjug.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter