Izvor: Novosti
20.07.2021 u 16:09
0

POSLE PRVOG UPISNOG KRUGA: Na Univerzitetu u Beogradu ostalo je nepopunjeno 1.286 budžetskih mesta!

Na Univerzitetu u Beogradu, nakon prvog upisnog roka, ostalo je upražnjeno 1.286 mesta na budžetu i 1.495 mesta za samofinansirajuće studente, što znači da u drugom upisnom roku koji je planiran za početak septembra naš najveći univerzitet može da podeli ukupno 2.872 indeksa.

– Ove godine ostalo je manje upražnjenih mesta nego lane kada je za drugi krug ostalo ukupno 3.310 mesta – kaže za medije prof. dr Petar Bulat, prodekan za nastavu Univerziteta u Beogradu.

VAŽNO

HAOS NA VRAČARU SE NASTAVLJA: Još jedan deo zgrade se srušio!

SAMO U DJS NOVI JEZIVI DETALJI UBISTAVA KLANA VELJE NEVOLJE! Relaksirano snimali ubistva skaj telefonima ubeđeni da nikada neće biti otkriveni!

DAČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Sa vodećom strankom delimo iste ciljeve!“

SAMO „NA PRAVOM MESTU“ HAPPY TV: Biljana Aleksić, supruga Mike Aleksića prvi put u javnosti o njegovom hapšenju i optužbama! Četvrtak 20.50

Najviše budžetskih mesta ima na Poljoprivrednom, Filološkom i Rudarsko geološkom fakultetu, a za samofinansirajuće studenete najviše praznih mesta ostalo je na Filološkom, Pravnom, Ekonomskom i Šumarskom fakultetu.
– Primetno je da su i na svim fakultetima gde se školuju nastavnički kadrovi ostalo mnogo upražnjenih mesta, poput Metamatičkog, Hemijskog ili Filološkog fakulteta. Nastavnička mesta nisu mnogo atraktivna – upozorava prof. Bulat.
Inače, drugi upisni rok planiran je za početak septembra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter