Izvor: Tanjug
31.12.2020 u 08:26
0

Potpredsednik Vlade Stefanović čestitao novogodišnje praznike

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović čestitao je pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, kao i svim građanima Srbije, predstojeće novogodišnje praznike i poželeo da im 2021. godina donese, pre svega, dobro zdravlje.

„Poštovani građani Srbije, i ove godine bili smo tu jedni za druge. Trudili smo se da prevaziđemo svaki izazov i pokazali koliko je važno zajedništvo i solidarnost. Godina za nama bila je važna lekcija za sve. Srbija je snagom svojih ljudi, jedinstvom i borbenošću, pokazala da i te kako ume da se bori sa svakim problemom. Ne priznajemo poraz ni pred kim i ni pred čim, jer imamo snage kada se držimo zajedno“, poručio je Stefanović.

PROČITAJTE JOŠ

I GRADONAČELNIK NA PROTESTIMA: Ne želimo ilegalne migrante u našem gradu!

Stara srpska crkva na Baniji, porušena do temelja u zemljotresu

IRSKA: Novi soj se širi brže od najpesimističnijih najava

BAJATOVIĆ:Pušten gas iz Bugarske u novi srpski gasovod

SRBI I EVROPSKA UNIJA! Evo šta kažu istraživanja!

On je istakao da je Vojska Srbije i ove godine bila tu za svoj narod uvek kada mu je bila potrebna, kao i da je uspešno ispunila svoj ključni zadatak očuvanja sigurnosti naših građana.

„Njihova herojska dela u borbi protiv korona virusa, ostaće na čast i ponos generacijama koje dolaze. Vojni lekari i medicinsko osoblje pokazali su nam koliko su neustrašivi u borbi za ljudske živote. Pokazali su da su uvek tu da brinu o našem zdravlju i malo je reći hvala za sve što čine za nas“, ocenio je ministar.

Stefanović je istakao i da je naša zemlja, kako kaže, zahvaljujući odgovornoj politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uspela da održi mir, stabilnost i ekonomski napredak.

„Uprkos svim nedaćama, pokazali smo snagu države koja brine o svojim građanima. Neka nam Nova godina donese, pre svega, dobro zdravlje. Neka nam vrati zagrljaje, širok osmeh i bezbrižna porodična okupljanja. Čuvajmo jedni druge“, poručio je ministar odbrane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter