Izvor: Tanjug
05.01.2021 u 21:59
0

PREDSEDNIK VUČIĆ: Otac se nije na vreme javio lekarima! Sada je bolje, ali smo zabrinuti!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da njegov otac, koji je hospitalizovan zbog korona virusa, ima obostranu upalu pluća, ali da mu je stanje bolje, kao i da je njegova majka, koja je takođe obolela od kovida-19, dobro.

PROČITAJTE I OVO

Broj povređenih u UROŠEVCU raste! (VIDEO)

JEZIVO! Zaklana žena kod Požarevca!

KORON LAVIRINT U SRBIJI: Borba se nastavlja!

– Znate kako je kada se neko sa 80 godina ne javi na vreme lekaru, nego čeka pet, šest dana sa temperaturom, a to nije znao niko od dece. Sada je bolje, ali sa ovom opakom bolešću se nikada ne zna. Još brinemo – rekao je Vučić.

Prisetio se i da se radovao kada je rečeno da je patrijarhu Irineju bolje i da su mu zapaljenski parametri niži.

– Odlično se osećao, a onda se sve okrenulo naopačke – podsetio je Vučić.

PROČITAJTE JOŠ

TUŽNA VEST ZA VATERPOLO SVET: Preminuo BARBA!

OTAC TROVAČ! Pokušao da ubije bivšu ženu i ćerku krofnama!

KAKVA TERETANA, SVI NA KLIZANJE Svi benefiti zabavne zimske aktivnosti

BELI SPORT ZAVIJEN U CRNO: Novakov trener tuguje!

Naveo je da njegov otac želi da primi samo rusku vakcinu i dodao da on spada u grupu od 80.000 ljudi koji prvi treba da prime vakcinu, jer je stariji od 75 godina.

– Inače, niko od nas Vučića nije primio nijednu vakcinu. Toliko o onima koji govore da smo krali vakcine – rekao je Vučić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter