Izvor: tanjug/happyBSC
29.10.2020 u 10:18
0

PREGLED KORONE U SRBIJI Ovaj grad je i dalje žarište, obolevaju i cele porodice

Epidemiološka situcija u Srbiji se ne smiruje.

SAZNAJTE JOŠ

POSLE BLOKADE: Danas nova rudna pregovora u Briselu!

„NAŠA LJUBAV JE JAČA I OD SMRTI“ Danas sahrana Aleksandra Šarca

SAOBRAĆAJKA NA PUPINOVOM MOSTU: Povređena dva muškarca, hitno prevezeni u KBC Zemun!

VALJEVO U jednom  odžarišta korone i dalje se povećava broj zaraženih, a od poslednjeg preseka u sredu zabeleženo je još 34 novoobolelih u tom gradu, a ukupno 57 na teritoriji okruga.

Epidemiolog Zavoda za javno zdravlje u Valjevu dr Biljana Rajković rekla je da se novozaraženi registruju i na teritorijama opština Ljig, Lajkovac, Mionica i Osečina. Među zaraženima, navodi, ima i dece, to su uglavnom porodični kontakti.

– Došlo je do zaražavanja na nivou porodice, a ne u školama. Škole primenjuju sve mere, normalno rade. Ima par odeljenja koja su na onlajn nastavi, ima dece koja su u izolaciji, ali za sada nema velikih problema – ističe Rajković.

PROČITAJTE I OVO

STIŽE POVIŠICA: Od 1. januara veće zarade za još 400.000 radnika u Srbiji!

PSI KAO PCR TEST: Mogu da nanjuše ko je zaražen Kovidom 19!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 29. OKTOBAR: Malo i umereno oblačno

Evidentno je, dodaje, povećanje u ovoj nedelji broja zaraženih i u firmama, što bi moglo da se poveže sa nepoštovanjem mera.

UŽICE U užičkoj bolnici hospitalizovano je petoro pacijenata pozitivnih na kovid-19, četvoro je na intezivnoj nezi, od kojih je dvoje na respiratorima, saopštila je PR Zdravstvenog centra Užice Danijela Vasiljević.

U toku jučerašnjeg dana bio je hospitalizovan pacijent manje. U privremenoj kovid bolnici u Krčagovu smešteno je 66 pacijenata, četvoro više nego juče, navela je Vasiljević.

POŽAREVAC U Braničevskom okrugu, koji je dosad odolevao trećem talasu korone, u sredu je samo u jednom danu zabeleženo 39 pozitivnih na krona virus, od čega je 29 u gradu Požarevcu. Direktorka Zavoda za javno zdravlje Požarevac apelovala je da se sprovode mere zaštite u ustanovama i firmama.

Ona je rekla da se očekuje dalji porast broja obolelih. Kada je reč o školama, u Požarevcu je jedan srednjoškolac pozitivan na korona virus, i on je na kućnom lečenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter