Izvor: HappyBSC
05.12.2020 u 07:25
0

PRELO U NAŠEM SOKAKU: Spoj modernog i tradicionalnog u najsadržajnijoj vikend emisiji u regionu! (SUBOTA I NEDELJA OD 11 h)

Emisija „Prelo u našem sokaku“ koja se emituje vikendom na televiziji „Happy“ vraća nas u neka prošla, lepša vremena i nastoji da što vernije predstavi našu tradiciju i bogatstvo zemlje u kojoj živimo!

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ ČESTITAO KRIVOKAPIĆU: Želim Vam uspeh i nadam se da će Vlada Crne Gore doprineti miru i stabilnosti u regionu!

AMERIKANCI ZABRINUTI! Kina pravi „supervojnika“!

NAROD SLAVI U CRNOJ GORI! Raduju se izboru nove vlade! (VIDEO)

ZABRANA PUTOVANJA ZA GRAĐANE SRBIJE! U ovim zemljama smo na CRVENOJ LISTI!

Kovid bolnica u Batajnici primila prve pacijente

U subotu  od 11h voditelji Dijana Rakić i Uroš Davidović, u studiju emisije Prelo u našem sokaku na Happy televiziji, baviće se temama iz jednog dela Vojvodine. Gosti su predstavnici grada Zrenjanina i opštine Kisač.

Gradonačelnik Simo Salapura govoriće o planovima, projektima i investicijama, Zoran Ljubotinja, a direktor TO Zrenjanin o nautici, ruralnom razvoju sela, lovstvu i manifestacijama, a upoznaćemo gledaoce i sa jednom zanimljivom damom koja se bavi muškim zanatom – žena stolar.

Sa nama će biti i Roman Bugar, direktor Vojvođanskog sinfonijskog orkestra i čelnik Zrenjaninske filharmonije, Ilija Majstorović šampion Srbije u stonom tenisu, Milana Arnjaš organizator gitarijade u Kisaču i mnogi drugi.

Gastronomiju ovog kraja predstaviće članice Kluba žena „Belo Blato“  koje će u kuhinji pored istaknute dramske umetnice Nade Blam, spremati gulaš, čorbu i ribu a poneće štrudle i kolače.

Glumac Marko Dolaš javiće se direktnim uključenjima iz Zrenjanina.

ZANIMAĆE VAS

PUTIN TRAŽI VELIKO ULAGANJE: Rusija da postane lider u razvoju veštačke inteligencije!

Mitropolit Hrizostom hospitalizovan zbog korona virusa!

OGLASIO SE LAVROV! Ovo je stav Rusije o novoj američkoj administraciji!

NOVOSADSKI SAJAM POSTAJE KOVID BOLNICA: Ministar Stefanović i Miloš Vučević obišli završne pripreme (GALERIJA)

Muzički gosti su Tamara Dragić, Jasna Đokić i Milica Krsmanović.

U nedelju vas očekuje još sadržajnija emisija! Imaćete priliku da vidite najmlađeg gljivara u Evropi sa sertifikatom. Srđan Blanuša ima samo 9 godina. Gosti su i: Jelena Milošević- sekretar gljivarskog saveza Srbije, Slobodan Simić iz rezervata Zasavica priča o magarećem siru (pule) jednom od najskupljih sireva na svetu.

Tu je i Đula Mešter, prvi potpredsednik odbojkaškog saveza Srbije i Evropski prvak, Stefan Camović i Almir Memić srpski reprezentativci u boksu, osvajači bronzane medalje, Goran Ivković rukovodilac sektora za školska i sportska takmičenja, Zlatko Begić iz planinarskog avanturističkog udruženja Zlatar, Milan Stanković direktor TO Babušnica, Vera Jovančev koja izrađuje slike od presovanog cveća.

Izvorno Udruženje „Mika Šestak“ osim tri koreografije izvešće i jednu kratku numeru na već zaboravljenim tradicionalnim duvačkim instrumentima (okarina, duduk, frula i cevara), kola na harmonici i trubi izvešće Nikola Sretenović i Danijela Veselinović.

Muzički gosti su Dragan Pantić Smederevac, Dragica Zlatić i Milena Lazarević.

Nada Blam govori mudrosti, a Marko Dolaš će se direktno uključiti sa terena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter