Izvor: Tanjug
17.01.2022 u 13:26
0

Premijerka Brnabić uručila ključeve stanova za pripadnike snaga bezbednosti: HVALA VAM NA SVEMU

Danas su uručeni ključevi prvih 25 stanova, a od sutra kreće i uručenje ključeva ostalih 413 stanova.

Ključevi 25 stanova u novosadskom naselju Jugovićevo danas su uručeni porodicama pripadnika snaga bezbednosti, ratnih i vojnih invlalida, kao i porodicama poginulih boraca.

Na ceremoniji u Novom Sadu ključeve im je uručila premijerka Ana Brnabić, a reč je o kupcima prvog “paketa” završenih stanova u okviru prve B faze.

Premijerka Ana Brnabić rekla je da je tu zbog njih, treći put u Novom Sadu, nakon polaganja kamena temeljca na početku gradnje i uručenja stanova iz prve A faze, najavljujući da će se uskoro dodeljivati stanovi u Sremskoj Mitrovici.

– Ovo je projekat kojim kažemo hvala, vama i vašim porodicama, na svemu što ste uradili, što ste se opredelli za poziv koji podrazumeva da ste svakog dana u potencijanoj opasnosti, na braniku otadžbine, da ste tu da branite građane, što je veoma ozbiljan poziv. Ovo je najmanje što možemo da uradimo za vas – poručila je premijerka.

Uručenju ključeva stanova prisustvovali su ministri pravde Maja Popović i građevinarstva Tomislav Momirović, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, direktor BIA Bratislav Gašić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter