Izvor: Tanjug
27.07.2020 u 08:18
0

PRETEĆE PORUKE Srbima na Kosovu! Na ogradi kuće porodice Pešić OSVANUO JEZIV NATPIS!

Preteća poruka na engleskom jeziku „killer“ (ubica) ispisana je u nedelju uveče na zidu ograde oko porodičnog doma srpskih povratnika Aleksandra i Vesne Pešić u Klini, rekao je predsednik Privremenog organa opštine Klina Božidar Šarković.

Šarković je kazao da je slučaj prijavljen kosovskoj policiji koja se posle gotovo sat vremena pojavila na licu mesta.

On je istakao da je ovakva preteća poruka unela strah među članove porodice Aleksandra Pešića koji u Klini živi sa svoje četvoro dece i ocem Dobrivojem.

PROČITAJTE JOŠ…

Dodik: POLOŽAJ Srbije na MEĐUNARODNOM planu NIKAD JAČI!

„SOKOLOVO OKO“ vozilo koje nećete moći da PREĐETE: KRAJ BAHATOG PARKIRANJA u Beogradu!

OPROŠTAJNA POSETA: Vučić danas sa ambasadorkom Izraela

Dr Ivana Milošević OTKRIVA zašto SVE VIŠE MLADIH ima TEŽU kliničku sliku!

-Osim pritiska nad onima koji žive ovde, ovakve preteće poruke su jasan signal svim Srbima koji žele da se vrate na svoja ognjišta da to ne čine. Porodica Pešić je vidno uplašena, jer imaju sina koji je sedmi razred, dok dve ćerke idu u srednju školu, a najstarija je na fakultetu u Severnoj Mitrovici- rekao je Šarković.

Šarković je uputio zahtev nadležnim organima da se počinioci ovog dela što pre otkriju i kazne.

Srpski povratnici u ovom kraju bili su do sada više puta na meti nepoznatih napadaca, a osim ispisivanja pretecih grafita i fizickih napada, desile su se i brojne pljačke srpske imovine, ali počinioci su u najvećem broju slucajeva ostali nepoznati i nekažnjeni, navodi Kosovo onlajn.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter