Izvor: Tanjug
08.07.2021 u 10:17
0

Prvi posetioci EXIT-a testirani – REZULTATI NEGATIVNI

Svi posetioci Egzit festivala koji su testirani prvog dana, njih 4.120, negativni su na kovid-19, saopstili su danas organizatori festivala. 

Egzit je posetiocima koji su kupili ulaznice, a nemaju Digitalni zeleni sertifikat, obezbedio besplatno testiranje na Novosadskom Sajmu, gde se nalazi i zamensko mesto za festivalske narukvice.

VAŽNO:

EVO KADA OD VRUĆINE NEĆEMO MOĆI NI NA ULICU: Meteorolog otkriva kakvo nas vreme očekuje narednih dana!

POTRESNA ISPOVEST MAJKE MALOG ANDREJA POSLE PRESUDE: Malo je da OVOLIKO robija za smrt mog deteta – ti životi su zauvek ugašeni!

MITROPOLIT JOANIKIJE: Neka im Bog oprosti!

Komentari posetilaca koji su se testirali bili su pozitivni kada su u pitanju organizacija i brzi procesi elektronske provere kodova na Digitalnim zelenim sertifikatima, antigenskim testiranjima, kao i na samim testiranjima, jer je sve teklo bez zastoja. „Oduševljena sam time kako sve savršeno funkcioniše na sajmu! Organizovanost na svakom koraku!“ , glasio je komentar jedne korisnice Egzitovih kanala komunikacije.

Bez obzira na dobru organizaciju, Egzit i dalje poziva sve koji se nisu testirali i koji nisu zamenili ulaznicu za festivalsku narukvicu da to urade što pre tokom dana.

Kako se navodi, a u skladu sa bezbednosnim protokolima koje je usvojio Krizni štab, ulaz na Tvrđavu od 8. do 11. jula biće ograničen na one koji ili poseduju Digitalni zeleni sertifikat, što podrazumeva da su vakcinisani ili preležali kovid-19, ili na one koji imaju negativan brzi antigenski test ili PCR test.

PROČITAJTE JOŠ:

TUGA NA HAITIJU: Posle ubistva predsednika, povredama podlegla i PRVA DAMA!

SKUPŠTINA KOSOVA USVOJILA REZOLUCIJU O SREBRENICI! Srpska lista NAPUSTILA sednicu

Ovaj protokol je utemeljen na najnovijim naučnim istraživanjima koja su sprovedena širom Evrope, a koja su pokazala da će, uz kontrolisan i ograničen ulazak, festivali biti najbezbednija mesta okupljanja u zemlji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter