Izvor: Novosti
28.06.2021 u 10:30
0

PRVI SLUČAJ NAKON VIŠE OD DVE NEDELJE: U Vranju jedan pozitivni na koronu

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, na Covid 19 testirano je 76 uzoraka iz Pčinjskog okruga.

Od tog broja jedan uzorak iz Vranja je pozitivan na korona virus. Ovo je prvi slučaj nakon više od petnaestak dana, kao nije bilo zabeleženih zaražavanja.

NAJVAŽNIJE: 

VUČIĆ DANAS U KRAGUJEVCU: Predsednik prisustvuje prikazu naoružanja!

MINISTAR STEFANOVIĆ: Veliki prikaz snage vojske Srbije u Kragujevcu

DANAS JE VIDOVDAN! Crkva i vernici slave jedan od najvećih praznika

BEZ FLAŠICE VODE NI DO PRODAVNICE! Evo kakvo nas vreme očekuje danas

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana, takođe se beleži blagi porast broja obolelih: obavljena su 32 pregleda, od čega 19 prvih. Uzorkovana je krv kod 21 pacijenta i sačinjena su 2 RTG pluća. Urađeno je 19 antigenskih testova, od kojih je jedan pozitivan na korona virus.

U kovid bolnici u Vranju hospitalizovana su dva pacijenta, koja su pozitivna na koronavirus. Imaju bronhopneumoniju i trenutno su na kiseoniku. Na bolničko lečenje u predhodna 24 sata primljen je jedan pacijent.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter