Izvor: Tanjug
26.01.2022 u 14:49
0

Prvi upisni rok na fakultetima Beogradskog univerziteta od 22. juna

Prvi upisni rok na fakultetima Univerziteta u Beogradu počeće 22. juna, rečeno je na današnjoj onlajn sednici Senata UB.

Prijava i prijem dokumenata obavljaće se do 25. juna, a prijemni ispiti održaće se od 27. juna do 1. jula, prenose mediji. 

Fakulteti do 4. jula do 16 sati imaju obavezu da objave preliminarne, a najkasnije do 11. jula i konačne rang liste po studijskim programima.

Upis kandidata je do 15. jula.

Univerzitet u Beogradu će za školsku 2022/2023 godinu raspisati konkurs za upis studenata na sve vrste i stepene studija najkasnije do 1. maja.

Konkurs će biti raspisan samo za upis na akreditovane studijske programe, kojih je 352 na Univerzitetu.

Na aprilskoj sednici Senata biće doneta odluka o imenovanju Univerzitetske komisije za sprovođenje upisa na UB za sledeću školsku godinu.

Univerzitet je akreditovan za upis 27.824 studenata na trenutno akreditovanim studijskim programima.

Upis na studijske programe drugog i trećeg stepena mogu konkurisati kandidati koji su prethodni stepen nastave završili najkasnije do 14. oktobra ove godine.

Prorektor za nastavu Univerziteta u Beogradu Dejan Filipović rekao je da fakulteti do 1. februara treba da pošalju koji se studijski programi planiraju za 2022/2023, kao i koji broj studenata, te visinu školarine.

Na današnjoj sednici izabrano je 10 redovnih profesora na Beogradskom univerzitetu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter