Izvor:
05.06.2017 u 16:39
0

PUCNJAVA I EKSPLOZIJE: Talačka kriza u Melburnu, ima mrtvih!

Dve osobe su poginule, a najmanje dvoje je ranjeno u talačkoj krizi tokom koje se čula snažna eksplozija i pucnjava u zgradi u australijskom gradu Melburnu.

Policija je saopštila da je locirala telo muškarca koji je ubijen u foajeu zgrade.

Snažna eksplozija začula se u kvartu Brajton, a jedinice specijalne policije provode istragu. List "Dejli ekspres" piše da se čulo između 30 i 40 hitaca.

Policija je potvrdila da je došlo do pucnjave i talačke krize u Brajtonu.

"Policija pokušava da pregovara sa muškarcem u jednom od stanova. Veruje se da je sa njim i žena koju on ne želi da pusti. Specijalne snage policije su na licu mesta. Svi okolni putevi su zatvoreni i apelujemo na javnost da izbjegava ovaj deo grada", saopštila je policija.

alo.rs
foto:Twitter/Anne Bayefsky

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter