Izvor: Tanjug
05.02.2021 u 18:42
0

PUTEVI SRBIJE: Moguća magla duž rečnih tokova, kotlina i klisura

 U Srbiji postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka, saopšteno je večeras iz Javnog preduzeća “Putevi Srbije“.

Napomena za Požegu – preporučuje se oprezna vožnja na državnim putevima IB reda broj 23 i IB reda broj 21 zbog mogućih osulina.

NE PROPUSTITE: 

UŽAS NA VOŽDOVCU! Pucao na DECU dok su imala čas fizičkog!

IMUNIZACIJA U SRBIJI: Više od 20 hiljada revakcinisanih građana!

KORONA U GRADOVIMA: Ovo su žarišta Srbije!

KORONA NE JENJAVA! Skoro 2.000 novoobolelih!

Nenad Popović: RUSKA VAKCINA KREĆE SA PROIZVODNJOM U SRBIJI

Auto-put E-75, petlja Grdelica – petlja Predejane, kod mesta Boćevica, radovi na održavanju puta, za saobraćaj je biti zatvorena kolovozna traka Niš-Vranje između službenih prolaza, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Vranje-Niš.

U Staroj Pazovi u zoni postojećeg putnog prelaza i delu ulice Ćirila i Metodija, od 25. januara je na snazi obustava saobraćaja zbog početka izgradnje nadvožnjaka.

Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je put Stara Pazova – Inđija i Inđija – Putinci.

PROČITAJTE JOŠ:

ANA BRNABIĆ na listi BARBRE STREJSEND: „Žene koje dolaze“(VIDEO)

POROĐAJ UŽIVO: Zbog korone nije primljena u bolnicu, imala je samo jedan izbor! (VIDEO)

SKANDAL! Tadićev saigrač najuren iz fudbala na godinu dana zbog ŽENE!

PUCNJAVA U SARAJEVU: Uhapsen državljanin Srbije

Neštin – Rakovac – radovi na putnom objektu (propustu), saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila na izvedenoj devijaciji.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter