Izvor: tanjug
02.10.2021 u 07:38
0

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Evo gde su radovi na putu

 JP “Putevi Srbije“ upozorava vozače da se na izlasku iz mesta Tomaševca obavljaju radovi na izgradnji kružne raskrsnice, a da se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila uz pomoć semafora.

Radovi će trajati do 31. oktobra.

PROČITAJTE JOŠ:  VREMENSKA PROGNOZA ZA 2. OKTOBAR : Najviša do 23 stepena!

Auto-put E-75, na deonici petlja Autokomanda – aerodrom „Nikola Tesla“, u smeru ka Šidu još danas od 22 do 3 časa odvijaće se radovi na demontaži zastavica Evropske unije.

Radovi će se izvoditi u pokretu, u preticajnoj saobraćajnoj traci, navodi se u saopštenju “Puteva Srbije“.

Na putu Brežđe – Divčibare, na deonici Krčmar – Divčibare produžavaju se radovi na rehabilitaciji puta do 31.decembra pa je i dalje na snazi obustava saobraćaja. Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je obilaznica Mionica – Divci – Valjevo – Kaona – Divčibare.

Na deonici Takovo-Pranjani do 10. oktobra u toku svetlog dela dana obavljaće se radovi na rehabilitaciji puta, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

PROČITAJTE JOŠ:  ROSU SE POVLAČI! Danas stupa na snagu dogovor iz Brisela

Na putu od Brzeća do Rendarske krivine na Kopaoniku do 15. oktobra na snazi je obustava saobraćaja zbog završnih asfalterskih radova na popravci kolovoza. Alternativni putni pravac je Brus-Milentija-Osredci-Kriva Reka-Rendarska Krivina.

Posle 17 časova saobraćaj se odvija ustaljenim režimom.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter