Izvor: tanjug
29.10.2021 u 13:46
0

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Evo koliko se čeka na naplatnim rampama

 Na naplatnoj stanici Umčari iz pravca Beograda vozila čekaju na naplatu 15 minuta, saopštili su Putevi Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.10 časova teretna vozila na graničnom prelazu Horgoš čekaju sedam sati, na Kelebiji osam, a na Batrovcima i Šidu tri sata.

PROČITAJTE JOŠ:PROFESIONALNI UPRAVNIK ZGRADE U „SAVETNIKU“: Apelujem na sve da kontrolišu svoje upravnike zgrada kako ne bi došlo do zloupotreba!

Na autpputu E-75, na deonici Beška – Maradik do 30. novembra izvode se radovi na popravci mosta „Patkine vode“, zbog čega je za saobraćaj zatvorena desna kolovozna traka u smeru Novi Sad – Beograd, pa se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom u smeru Beograd – Novi Sad.

Na delu autoputa E-75 između petlje Autokomanda i petlje Aerodrom Nikola Tesla u smeru ka Šidu večeras od 23 časa do sutra u 3 sata planirani su radovi na montaži državnih zastavica. Radovi će se izvoditi u pokretu u preticajnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se odvijati voznom trakom.

PROČITAJTE JOŠ: ZA UKIDANJE SVIH MERA POTREBNO MILION VAKCINISANIH!

Na deonici Zrenjanin – Ečka izmenjen je režim saobraćaja zbog izgradnje devijacije i početka radova na izradi atmosferske kanalizacije. Saobraćaj se u zoni radova odvija devijacijom i prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Na deonici Metriš – Koprivničko brdo u toku su radovi na rehabilitaciji puta uz naizmenično propuštanje vozila i trajaće do 1. novembra.

Na izlasku iz mesta Tomaševac do 31. decembra planirani su radovi na izgradnji kružne raskrsnice, a vozila će se propuštati naizmenično.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter