Izvor:
26.11.2018 u 12:35
0

PUTIN NA VREME OBAVEŠTEN: To je veoma opasna provokacija od strane Kijeva, koja zahteva posebnu pažnju i specijalnu istragu!

Ruski predsednik Vladimir Putin primio je informacije o dešavnjima u Kerčkom moreuzu u realnom vremenu, izjavio je danas portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

– To je bila ozbiljna provokacija i naravno, kompletne informacije (o incidentu) saopštene su (Putinu) kako juče tako i danas- rekao je Peskov.

On je rekao da je jučerašnji incident veoma opasna provokacija od strane Kijeva.

– To je veoma opasna provokacija od strane Kijeva, koja zahteva posebnu pažnju i specijalnu istragu – rekao je Peskov.

On je naveo da ruski predsednik nema planove da razgovara telefonom oko incidenta u Kerčkom zalivu.

– Za sada ne- odgovorio je Peskov na pitanje da li Putin planira da razgovara telefonom sa stranim liderima o incidentu.

On se uzdržao od iznošenja pretpostavki da li će ruski i američki lider da se bave ovim incidentom kada se sastanu na smaitu G20.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter