Izvor:
08.06.2017 u 17:43
0

PUTIN O TUŠIRANJU S HOMOSEKSUALCEM: Zašto da ga provociram? Ipak sam ja džudista!

U razgovoru s poznatim američkim rediteljem Oliverom Stounom, ruski predsednik Vladimir Putin rekao je kako bi postupio da je u podmornici i da mora na zajedničko tuširanje sa homoseksualcem.

– Radije ne bih sa njim na tuširanje. Zašto da ga provociram? Vi znate da sam ja džudo-majstor – odgovorio je Putin.

Poznati američki reditelj Oliver Stoun je pitao Putina takođe da li smatra da je ruski zakon o zabrani propagande homoseksualizma diskriminacija, na šta je ruski predsednik odgovorio da u Rusiji nikakvih ograničenja zapravo i nema, dok u nekim islamskim državama za homoseksualce postoji smrtna kazna.

Sa nestrpljenjem očekujemo film Olivera Stouna, izjavio je portparol Putina.

– Želimo da vidimo kako je Oliver Stoun komponovao materijal. On je talentovan čovek, takoreći, nepredvidiv u stvaralačkom planu, zato nam je i zanimljivo – rekao je Dmitrij Peskov.

Izvor: Kurir.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter