Izvor: Blic.rs
14.01.2021 u 17:52
0

REŠENI SU NAJTEŽI DANI ZA KOLARAC: Obezbeđen novac iz budžeta za Kolarčevu zadužbinu

Kolarčevoj zadužbini iz budžeta Srbije obezbeđen je novac za nesmetano obavljanje delatnosti u vanrednim i otežanim okolnostima usled pandemije, saopštili su danas iz te kulturne ustanove.

„Ova finansijska pomoć namenjena je pokrivanju troškova poslovanja dok se ne stvore uslovi za redovno funkcionisanje i organizaciju programa i aktivnosti u punom obimu.

OVO ĆE VAS ZANIMATI: 

SAOBRAĆAJ U PREKIDU ZBOG UDESA NA IBARSKOJ KOD UŠĆA: Kilometarska kolona

IVAN SKOČIO SA ČETVRTOG SPRATA NAOČIGLED SUDSKE STRAŽE: Krvavi metež

ČUDO MEDICINE Ovako izgleda dečak koji je odbranio mlađu sestru od psa (GALERIJA)

POLICIJA REAGOVALA NA VREME: Mladić uhapšen, tražio 1.000 evra kao nadoknadu za kvar na vozilu

Ovakvom odlukom Ministarstva kulture i informisanja rešeni su najteži dani za Kolarac, ne samo zbog pandemije i nemogućnosti odvijanja redovnih programa, a time i ostvarivanja sopstvenih prihoda, već zbog spremnosti i inicijative Ministarstva kulture i informisanja i ministarke Maje Gojković da se trajno reši pitanje finansiranja Kolarca kao deo ciljeva politike ovog ministarstva”, navedeno je u saopštenju Kolarca uz podsećanje da su Ministarstvu uputili predlog za rešavanje finansiranja Zadužbine, te iznose uverenje da će time obezbediti očuvanje trajne misije ove institucije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter