Izvor: Alo.rs
16.09.2023 u 15:51
0

RHMZ IZDAO NAJNOVIJE UPOZORENJE: Stižu pljuskovi i grmljavina!

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je novu najavu za kišu i pljuskove u Srbiji.

Ranije jutros su upozorili na pojavu kiše ili kratkotrajnih pljuskova ujutro i pre podne na jugu i istoku zemlje, a od sredine dana mestimično i u ostalim predelima, sada se kiša „seli“ u druge krajeve.

– Tokom popodneva u jugozapadnim, južnim i istočnim krajevima Srbije ponegde kiša ili kratkotrajni pljusak sa grmljavinom – navodi se u najnovijem obaveštenju RHMZ-a.

RHMZ je jutros već upozorio na pljuskove za određene delove Srbije.

VREMENSKA PROGNOZA: Promenljivo oblačno sa kratkotrajnim pljuskovima

U Srbiji danas promenljivo oblačno.

Ranije jutros je najavljeno da će u Srbiji danas biti promenljivo oblačno vreme, mestimično s kišom. Duvaće slab i umeren, istočni i jugoistočni vetar, a na jugu Banata povremeno i jak.

Najniža temperatura će se kretati od 12 do 18, a najviša od 25 do 28 stepeni.

U delovima Beograda moguća kiša od sredine dana.

U Beogradu će, prema vremenskoj prognozi, biti promenljivo oblačno, dok sredinom dana i posle podne u pojedinim delovima grada postoji mogućnost kratkotrajne kiše ili pljuska.

Duvaće slab i umeren, istočni i jugoistočni vetar, dok će se najniža temperatura kretati od 15 do 17 stepeni. Najviša dnevna temperatura će u prestonici biti oko 28 stepeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter