Izvor: tanjug
04.10.2021 u 12:51
0

RHMZ UPOZORENJE: Možemo očekivati olujnu košavu od sutra do petka!

RHMZ je upozorio da će od sutra do petka, 8. oktobra, u košavskom području biti vetrovito sa jakim i olujnim jugoistocnim vetrom, koji će u sredu i četvrtak na jugu Banata dostizati udare orkanske jačine, preko 28 metara u sekundi, odnosno 100 kilometara na čas.

Prema prognozi vremena, u Srbiji će ujutru biti vedro i hladno, po kotlinama jugozapadne i juzne Srbije kratkotrajna magla. U toku dana sunčano i toplo.

PROČITAJTE JOŠVLADAN NENADIĆ ZA EMISIJU „SAVETNIK“: Sve što niste znali o bezbednosti na internetu! HAPPY TV (13:05)

U košavskom području vetrovito sa umerenim i jakim, a na jugu Banata i u Pomoravlju povremeno olujnim jugoistočnim vetrom. U ostalim krajevima duvaće slab do umeren vetar, južnih smerova. Jutarnja temperatura od 2 na istoku Srbije do 14 stepeni na jugu Banata, najviša dnevna u većini mesta od 24 do 29 stepeni, u Negotinskoj Krajini svežije, oko 20 stepeni.

U Beogradu će sutra biti sunčano uz umeren i jak, na širem području povremeno i olujni jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od 10 do 13, najvisa dnevna oko 25 stepeni.

PROČITAJTE JOŠDIVLJAŠTVO! Albanac PSOVANJEM SRPSKE MAJKE preti posle masovne tuče kod Bujanovca! (VIDEO)

Prema izlgedima vremena za narednih sedam dana, do 12. oktobra, u sredu postepeno naoblačenje i zahlađenje, ponegde sa kišom. Samo ce se na jugoistoku veci deo dana zadrzati suvo vreme. Zatim pretezno oblačno i hladno, povremeno s kišom, a u četvrtak i petak sa pljuskovima, ponegde praćenih grmljavinom.

Do petka u kosavskom području vetrovito uz jak, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju olujni jugoistočni vetar, kratkotrajno sa udarima orkanske jačine. U petak vetar u postepenom slabljenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter