Izvor: Happy BSC
10.12.2021 u 16:44
0

RISTIĆ ZA HAPPY TV OTKRIVA: EVO KO JE ZAPRAVO ĆUTA

Ljubiša Ristić, pozorišni reditelj, bio je gost kod Milomira Marića u jutarnjem programu „Dobro jutro Srbijo“, gde je ekskluzivno obelodanio ko je zapravo Aleksandar Jovanović Ćuta koji se trenutno predstavlja kao lider pokreta „Ekološki ustanak“. Evo ko je zapravo Ćuta koji se odjednom pojavljuje kao jedan od lidera protesta i poziva na blokade puteva Srbije i demonstracije među građanima.

Ljubiša Ristić napomenuo je da veliki deo javnosti ne zna šta se zapravo događa, i tako otkrio ko stoji iza pozicije jednog od lažnih ekologa i lidera blokada širom zemlje – pravo lice Jovanovića Ćute. 

Kako Ristić kaže, nije istina da je Ćuta taj za koga se predstavlja, niti mu je to ime, niti je ikakav pozorišni reditelj, već samo muž jedne glumice. Naime, Ćuta je svojevremeno radio sa Ristićem u Staroj šećerani, gde je sedeo po strani, u jedanoj kancelariji, nikada se nije latio posla, a za vreme radnog vremena, čak je i „ulazio u čašicu“.

-Jedan od lidera ekološkog pokreta je Aleksandar Jovanović zvani Saša, koji se sada prozvao pod imenom „Ćuta“. Moj „drug“ Saša, koji se sada zove „Ćuta“, on je sedeo kod nas krajem ’90tih godina, radio u kancelariji, a žena mu je bila glumica – ne on, objasnio je Ristić.

Ćuta imao problem sa alkoholom?

– Na poslu ništa nije radio, a voleo je da pije od ranog jutra. Posle 5. oktobra, kada su počeli da izbacuju iz Šećerane, on je otišao i nestao. Ovo je njegova osveta zašto smo mi njega tada oterali sa posla, otkrio je istinu o radnom iskustvu Ćute.

Zakon o eksproprijaciji nema veze sa Rio Tintom, a Ćuta duže vreme planira veliku osvetu Srbiji, da spreči taj Zakon. Kako Ristić naglašava, to je razlog blokade mostova, puteva i gradova Srbije, i nema nikakve veze sa pomenutom kompanijom.

– Zakon o eksproprijaciji zapravo nema nikakve veze sa Rio Tintom. Trebalo je 3.decembra po Zakonu o eksproprijaciji da se proglasi javnom površinom 13 hektara Stare šećerane na Čukarici, i da tamo počne da se gradi veliki kulturni centar. To je bio plan po Zakonu o eksproprijaciji  – da se izvrši eksproprijacija tog kompleksa; da se isplate svi vlasnici, i da tu počne da se radi veliki kulturni centar u Beogradu, najveći, u Staroj šećerani. Ćuta je iz osvete organizovao blokadu mostova da spreči Zakon o eksproprijaciji – to ima veze sa tim, a ne sa Rio Tintom, rekao je Ristić.

Bojkot traje godinama!

-Oni uvek rade protiv mene i protiv Šećerane. Već godinama organizuju bojkot mojih predstava, da niko ne sme da dolazi. Oni su sada sprečili da se pravi veliki kulturni centar u Šećerani. Cela ova stvar je imunizacija društva protiv napada spolja, zaključio je Ristić.

Pare iz državnog budžeta mu itekako valjaju, ali ne i sama država, pogotovo vlast. Ćuta je prvi na nelegalnim protestima, dok građanima plasira neistinu o svom iskustvu i ličnosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter