Izvor: Tanjug
27.01.2021 u 12:37
0

RUŽIĆ: Gotovo izvesno da državne mature 2022. neće biti

 Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić rekao je danas da je gotovo izvesno da neće biti državne mature 2022. godine.

On je najavio da se planira da se drugo pilotiranje odloži za početak nove školske 2021/2022. godine, umesto u maju, kada je prvobitno najavljeno.

PROČITAJTE OBAVEZNO

SVETI SAVA ŠKOLSKA SLAVA: Danas slavimo Svetog Savu!

DAČIĆ NA HAPPY TV: Fajon je svojim izjavama sebe diskreditovala

JEZIVA NESREĆA: Automobil se zapalio u toku vožnje, vatrogasci i policija su na terenu (VIDEO)

SELAKOVIĆ ZA HAPPY: Danas je VELIKI DAN za SRBIJU, konačno dobijamo potpuno originalan spomenik!

„Državna matura je jedan krupan reformski korak koji je potrebno pripremiti ne na brzoplet, već na jedna temeljan, sistematičaa način, jer je u pitanju između 60.000 i 64.000 svršenih srednjoškolaca, u svakoj generaciji“, rekao je Ružić.

Ružić, koji je prisustvovao obeležavanju školske slave Sveti Sava u „Svetozar Marković“, zahvalio je partnerima iz EU koji i sa stručnog i sa finansijskog aspekta učestvuju u projektu državne mature.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter