Izvor: happyBSC
07.10.2020 u 17:38
0

SAČUVAJMO TIM! Britansko-srpska privredna komora pokrenula kampanju za očuvanje radnih mesta (VIDEO)

Svaki poslodavac mora da zadrži dobrog i kvalitetnog radnika. To nema cenu.

Ovo je u studiju Happy TV poručio Mišo Božić, član Britansko-srpske privredne komore, koja je pokrenula akciju „Keep The Team“ („Sačuvajmo tim“).

– Cilj akcije je da podignemo svest poslodavaca u Srbiji kako bi sačuvali svoj tim, sa kojim su i pre korone težili da budu najbolji u svom poslu. Od početka korone postoji velika bojazan kod ljudi da će ostati bez posla, da mnogi ne mogu biti sigurni da će zadržati svoj posao. A mi želimo da objasnimo u svojoj kampanji da dobar radnik ne bi trebalo da brine za svoje radno mesto – objasnio je Božić u najgledanijem jutarnjem programu „Dobro jutro Srbijo“ gde mu je domaćin bila Katarina Korša.

Ideja o samoj kampanji, navodi Božić, potekla je iz njihove kuće.

– U prethodnom periodu mi smo, kako bi sačuvali svoj tim, pokrenuli niz aktivnosti i na kraju ga – sačuvali. Zato smo i odlučili da to naše, pozitivno iskustvo, proširimo na Srbiju, a nadamo se da će se akcija širiti i na globalnom nivou – dodao je član Britansko-srpske privredne komore.

Celokupan plan kampanje, pozitivne primere i namere Britansko-srpske privredne komore poslušajte u videu ispod…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter