Izvor: HappyBSC
12.12.2020 u 10:17
0

SAMO NA HAPPY TV: PRELO U NAŠEM SOKAKU ČUVA TRADICIJU (11 ČASOVA)

I ovog vikenda u „Prelu u našem sokaku“ spajamo tradicionalno i moderno, promovišemo kulturu I domaći turizam! Zato smo uz vas subotom od 11 časova i nedeljom od podneva.

Uz vas su voditelji Nada Blam, Dijana Rakić i Uroš Davidović, dok će sa terena uživo uključivati Marko Dolaš.

Za danas smo pripremili brojna iznenađenja. Svojim nastupima zabaviće vas KUD Vidovdan i KUD Bambi iz Čačka. Predstaviće nam se udruženje žena iz Aleksinca, sa nama biti Lidija Rakonjac iz Centra za kulturu Aleksinca, predsednik “Gorana Srbije” Goran Gnus, pomoćnik direktora za obrazovne aktivnosti u Petnici Nikola Božić, Branislav Jakovljević iz javnog akvarijuma i tropikarijuma, Jelena Milivojević direktor TO Aranđelovac I Miloš Sakić književnik, direktor Turističke organizacije Subotica.

Kao i uvek zabavljaće vas aktuelni muzički gosti Snežana Jovanović Šikica, Ljupka Stević i Miloš Brkić.

SVE O SPORTU

ČUKARIČKI BOLJI OD JAVORA: Peokret Radnika u Senti

BOGDANOVIĆ U NOVOM DRESU PRVU PUT: Napravio pometnju

ČUVENI HARMONIKAŠ OTKRIO DETALJE SUSRETA SA NOLETOM: SVIRAJTE MI „Ja sam momče sa Kosova“ (FOTO)

U nedelju je sa nama Vladimir Živanović, direktor TO Zlatibor, njegov kolega iz Zaječara Dragana Gogić, kao i Boban Janković prvi čovek opštine Mionica. Gošća Dunja Marković će predstaviti svoje goblene, takođe, imaćete prilike da čujete kako se radi dresura bernandinaca, koje lekovito bilje vam može biti od koristi i još mnogo zanimljivosti. Muzički gosti su Nataša Stajić i Nađa Golubović.

Ne propustite emsisiju koja oživljava našu tadiciju i ne dozvoljava da ista ode u zaborav.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter