Izvor: Happy BSC
26.10.2021 u 18:54
0

SAZNAJTE PRVI U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Kako je pao vođa protesta u Beogradu? Deo koje grupe je bila Dijana Hrkalović? Kakav je položaj srpskog naroda u BiH?

Voditelji emisije „Dobro jutro Srbijo“ Milomir Marić i Katarina Korša govoriće sa gostima o aktuelnim temama u zemlji.

Srđan Graovac,Centar za društvenu stabilnost,Petar Đurđev,Centar za društvenu stabilnost i Mina Zirojević,Institut za uporedno pravo prelistavaće dnevnu štampu i govoriti o svim aktuelnim temama u zemlji i regionu.

Ljubinka Milinčić,gl.i odg.urednica srpske redakcije Sputnjik,Žarko Rakić,novinar i prof.dr Vladimir Vuletić,sociolog govoriće o nedopustivoj demonizaciji naroda u BiH.

PROČITAJTE JOŠSkupština usvojila rebalans budžeta za 2021. godinu

Dragan Šormaz,narodni poslanik,Dragoslav Bokan Institut za nacionalnu strategiju i Dejan Vuk Stanković,analitičar govoriće o tome kako je pao vođa protesta u Beogradu.

U nastavku emisije Aleksandar Vulin,ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije govoriće na temu srpski svet je moja ideja, to smeta samo onima koji nisu završili etničko čišćenje.

Božidar Spasić,bivši obaveštajac DB-a govoriće na temu Dijana Hrkalović bila deo grupe koji je planirao atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića?

PROČITAJTE JOŠMILORAD ILIĆ ZA „TELEMASTER“: Bogate zemlje su u krizi kao i ceo ekonomski sistem!

Tomo Kovač, bivši ministar policije Republike Srpske govoriće o izjavi Dodika da je Republika Srpska jedina samoodrživa na prostoru BiH.

Nikola Šainović,bivši premijer Srbije i potpredsednik Vlade Jugoslavije i Vladislav Jovanović,bivši diplomata govoriće o političkom ekstremizmu prema Srbima Kurtiju nije doneo rezultat.

Danilo Dangubić, arhitekta govoriće o idejnom projektu iskoristivosti ispod sedam beogradskih brda.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter