Izvor: Happy BSC
01.11.2021 u 20:42
0

SAZNAJTE PRVI U „DOBRO JUTRO SRBIJO“:Građani će na referendumu odlučiti o Jadru! Put u ustaške čeljusti! Kakve su reakcije na audio snimak Veljka Belivuka?

Voditelji Milomir Marić i Katarina Korša u emisiji „Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV govoriće sa gostima o aktuelnim temama u zemlji i regionu.

Štampu će sa Vama prelistavati Nenad Vuković-predsednik društva lobista Srbije, Aleksandar Čotrić-narodni poslanik i  Đorđe Milićević-narodni poslanik. 

U nastavku emisije govoriće se o  reeakciji na audio snimak u kojem Veljko Belivuk govori o drogi, političarima, hapšenju i ubistvima. Gosti će biti:  Saša Milovanović-direktor Srpskog Telegrafa, Mladen Radulović-Kurir i Žarko Popović-nekadašnji načelnik odseka za krvne delikte. 

Ministar popljoprivrede Branislav Nedimović govoriće na temu „Svim poljoprivrenim proizvođačima biće omogućen pristup subvencijama“. 

„Građani će na referendumu odlučiti o Jadru“ govoriće  Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike. 

„Poslednji nemiri i upad Albanaca na sever KiM pokazne vežbe i zauzimanje logističkih pozicija za dalja dešavanja!“ tema je za  Nebojšu Čovića, bivšeg potpredsednika Vlade

Srbije i bivšeg predsednika Koordinacionog centra. 

„Put u ustaške čeljusti!“ je tema za  Ljiljanu Bulatović– publicistu  i dr Vesnu Kršić. 

 O temi „Tri decenije udruženja prekodrinskih Srba“ govoriće prof. dr Laslo Puškaš i šef Katedre anatomije. 

U nastavku potresna ispovest: Vršnjaci pokušali da bace učenika sa trećeg sprata!

 O ovom slučaju pričaće Ivana Popović-majka dečaka.

„Humano! Biciklom od Novog Sada do Pariza za 37 dana“ pričaće  Zoran Kačavenda i Bojan Kačavenda. 

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter