Izvor:
29.08.2017 u 17:32
0

SEVERNA KOREJA PORUČILA UN: Ako nastavite sa oštrom retorikom, OČEKUJTE KATASTROFU!

Izaslanik Severne Koreje u Ujedinjenim nacijama poručio je da bi SAD trebalo da očekuju "katastrofalne posledice", ukoliko nastave sa oštrom retorikom.

Kako je rekao, Severna Koreja ima pravo da testira svoje rakete, kao što je to učinila u utorak rano ujutru, kada je jedan projektil preleteo Japan.

Severnokorejski ambasador pri UN Ja Song Nam zatražio je ranije od Saveta bezbednosti da zakaže hitan sastanak povodom vojnih vežbi Seula i Vašingtona.

Na drugoj strani, SB UN će će održati hitan sastanak na zahtev SAD, Japana i Južne Koreje, nakon što je Pjongjang ispalio novu balističku raketu.

Zabrinutost je izrazila i Rusija.

Izvor: b92.net
Foto: Twitter/bosna_post

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter