Izvor:
29.08.2017 u 17:43
0

PUKOM SREĆOM JE PREŽIVEO: Surfera u Australiji napala AJKULA!

Surfer Marsel Brandler imao je sreće da se izvuče samo sa ogrebotinom na leđima, pokidanim odelom i tragovima zuba na dasci kada ga je danas kod plaže u Australiji napala ajkula.

Brandler (37), koji je surfovao oko 140 kilometara od Melburna, veruje da se radilo o velikoj beloj ajkuli dugoj tri metra.

– Najpre nisam obratio pažnju, jer često viđamo delfine, ali onda sam shvatio da je ovo mnogo veće – rekao je surfer.

On je naveo da je udario ajkulu pre nego što je pobegao na talasu.

– U jednom trenutku me je držala u ustima. Vikao sam i udarao je tokom napada. Imao sam mnogo, mnogo sreće da se taj talas pojavio niotkuda – preneo je Brandler svoje iskustvo.

I pored preživljenog šoka, on je rekao da će najverovatnije već sledeće nedelje ponovo biti na dasci, iako "ne sam, jer bi to bilo malo zastrašujuće".

Izvor: b92.net
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter