Izvor: Informer
28.05.2022 u 10:03
0

SIN RATKA MLADIĆA NEMA DOBRE VESTI O OCU: Stanje mu se pogoršalo, sve je katastrofalno!

Darko Mladić je jutros dao infromacije u vezi za zdravstvenim stanjem svog oca Ratka:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Na žalost, nemam dobre informacije. Generalu se ubrzano pogoršalo stanje. Nije u stanju ni da hoda neko duže vreme. Može da pređe 20, 30 metara dok se ne umeri. ne može da spremi sebi jelo, pomažu mu zatvorenici. On je sada u jako teškom stanju – rekao je Darko Mladić.

SITUACIJA SVE KOMPLIKOVANIJA, BEOGRAD NE MENJA POZICIJU: Brnabić o pritiscima na Srbiju

Generalov sin je dodao da ima i jedna dobra stvar, ali da je sve ostalo katastrofalno.

– Jedina dobra stvar je što je šećer uspeo da smanji. Sve ostalo mu se jako pogoršalo. To su otpriliku najnovije informacije. Majka je bila pre mesc dana, sada je bio advokat koji je šokiran koji ga je video posle dve godine. Toliko je šokiran koliko mu se pogoršalo zdravstveno stanje – dodao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter