Izvor: BSC HAPPY
21.08.2023 u 13:53
7

OVAKO PUTINA NIKO NIJE BRANIO! Pogledajte sta je uradila u uživo programu Hepi televizije! NEVEROVATNO! (VIDEO)

Da je živi program uvek nepredvidiv gledaoci jutarnjeg programa DOBRO JUTRO SRBJO HAPPY TV su mogli da se uvere i ovog jutra

2Gostujući jutros u jutarnjem programu DOBRO JUTRO SRBIJO naše televizije u okviru segmenta prelistvanje štampe došlo je do inicidenta, kada su se tokom žučne rasprave gosti Ivan Ivanović iz SNP „Naši“ i Andrijana Arnautović iz SRS ispolivali vodom.

RUSKO ORUŽJE NENADMAŠIVO? POČETAK RUSKE OFANZIVE? Saznajte u „AKTUELNOSTIMA“ od 19.45 samo na HAPPY TV!

Tokom razgovora i pitanja borbe oko organizovanog krimnala i stavova koje je izneo Vladimir Kljajić, došlo je do preglasavanaja i nadglasavanja i sučeljavanja različitih političkih stavova Ivanovića i Arnautovićeve.

Situacija je postala napeta, pa je pokušavajući da relaksira atmosferu i „verovatno“ da se našali sa njom Ivan Ivanović ponudio vodu Andrijani Arnautović. Međutim, njoj se to nije dopalo, pa je uradila nešto neočekivano – polila je Ivanovića vodom u živom programu!

On joj vraća istom merom i poliva Anranutovićevu, pa se ovaj inače ozbiljan segment naše emisije pretvorio u humoristički program.

@tvhappyofficial – Verbalni sukob završen polivanjem vode!!! – #srs #radikali #andrijanaarnautovic #arnautovic #ivanivanovic #vladimirkljajic #fyp #fy #voda #polivanje #polivanjevodom #fypシ #fypシ゚viral #happy #funny #nasilje #đinđić #djindjic #milomirmaric #politika #srbija #podcast #srbija #balkan #jutarnjiprogram #cirilica #golizivot #aktuelnosti #poslerucka #viral #viralvideo #viralvideos #happytv ♬ original sound – tvhappyofficial

Da li je u trenutku kada se Srbija suočava sa brojnim izozovima pravo vreme da se politička pitanja i nesuglasice rešavaju na neprimeren način ili je možda bolje sesti za sto i argumentvno izneti stavove?

Šta god mislili, naši gledaoci su imali mogućnost da se u ovoj uzavrteloj atmosferi svakodnevnih dešavanja, malo i relaksiraju uz naš jutarnji program.

Gospodin Vladimir Kljajić nije želeo da prisustvuje daljoj raspravi pa je napustio program, dok su Ivanović i Arnautovićeva nastavlili kao da se ništa i nije dogodilo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

7 thoughts on “OVAKO PUTINA NIKO NIJE BRANIO! Pogledajte sta je uradila u uživo programu Hepi televizije! NEVEROVATNO! (VIDEO)”

  1. Bravo za Andrijanu! Vladimir je picka I olicenje svega losega u drustvu. Smrad od coveka.Pa osnovno pravilo da kada pricas sa nekim je da ga gledas u oci a ne da bezis kada zagusti

    1
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter