Izvor: Tanjug
10.07.2021 u 12:16
0

SLOBODA PONOVO BEZBEDNA: Svi radnici od ponedeljka na poslu!

 U ponedeljak ujutru 410 radnika pirotehnike u kompaniji Soboda vratiće se na posao, jer su nadležne službe procenile da je situacija bezbedna.

PROČITAJTE JOŠ:

STEŽE SE OBRUČ OKO SRBIJE: I Micotakis se pridružuje priznanju kosovske samostalnosti

ISELJAVAJU SE SA KOSOVA: U albanskim sredinama sve manje stanovnika

POTOPLJENA SUBOTICA – AUTOMOBILI PLIVAJU! Jaka kiša praćena olujom sručila se na grad

Zaposleni u drugim pogonima koji nisu opasni počeli su da rade u četvrtak.

„Radnici su vraćeni na posao, jer su nadležne službe procenile da je situacija bezbedna, pa će od ponedeljka Sloboda raditi u punom kapacitetu, sa preko 2000 zaposlenih“, rekao je predsednik sindikata kompanije Sloboda Draško Milovanković.

On je, takođe, naglasio da je deo ubojitih sredstava dislociran na sigurno, a da remonteri i dalje čiste teren, kako u krugu, tako i u bližoj okolini Slobode.

„Remonteri i dalje rade na terenu, pa bih apelovao na građane koji žive u blizini kompanije da budu oprezni i ne obrađuju svoja polja bez preke potrebe“, istakao je Milovanković.

Kompaniju Sloboda u junu su potresle dve snažne detonacije, kada je prvo stradao magacin gotove robe, a potom i barutana. Tom prilikom naneta je ogromna materijalna šteta ovom preduzeću, ali i objektima u neposrednoj blizini.


Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter