Izvor: Happy BSC
30.12.2021 u 08:27
0

SNIMAK KOJI JE USREĆIO CELU SRBIJU! Pogledajte kako su Deda Mrazevi odneli paketiće deci u Tiršovoj (FOTO, VIDEO)

Deci koja se leče u Tiršovoj jedan momenat izmamio je osmeh koji se zauvek pamti. Nekoliko Deda Mrazeva ulepšalo je mališanima Novu godinu.



Naime, nekoliko Deda Mrazeva, odnosno, prerušenih alpinista, popelo se na bolnicu Tiršove i kroz prozor unelo poklone deci koja se tamo leče. Snimak koji kruži društvenim mrežama usrećio je celu Srbiju. Svima su ovi Deda Mrazevi ulepšali ovaj praznik saznanjem da su deca koja se leče u Tiršovoj dobila svoj svetli trenutak i poklone koje su zaslužili svojim postojanjem i borbom. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter