Izvor: HappyBSC
09.05.2022 u 17:17
0

ŠOK! „Provdadžija“ pomerila granice: EMISIJA O KOJOJ BRUJI CELA SRBIJA, a pogledajte i ZAŠTO! (VIDEO)

Popularna emisija za sve uzraste koja se emituje na TV HAPPY preko 10 godina ovaj put je pomerila sve granice gledanosti.

Naime, prošle nedelje emitovana je epizoda koja je postala virala na društvenim mrežama i o kojoj bruji cela Srbija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

KANDIDATI UHVAĆENI U „AKCIJI“! Nikad viđeno do sada na malim ekranima! (VIDEO)

Glavna učesnica emisije bila je Ruskinja koja je pokazala vidno (NE)snalaženje u svakodnevnim poslovima. 

Muški kandidati u emisiji su se potrudili da joj dočaraju kako bi joj izgledao njen život ukoliko ona odluči da ostane na selu.

Nažalost, kandidatkinja se nije baš najbolje snašla u poslovima na selu, a i nije bila zainteresovana za bilo koji posao koji joj je bio ponuđen, jer se žalila da u bundi ne može ništa da radi. 

Budući da kandidatkinji ništa nije odgovaralo na selu, voditeljka emisije Tara Preda joj je predložila da se vrati u grad i da tamo pronađe muža koji će da joj obezbedi lagodan život.

Kako se kandidatkinja snašla na selu, pogledajte u VIDEU ispod.

Ako želite da se prijavite za učešće u emsiiji PROVODAŽIJA, prijavite se na broj telefona 064/ 8804085 ili putem Facebook stranice „Provodadžija„.

PROVODADŽIJA je emisija zabavnog karaktera koja za cilj ima da pomogne ljudima da se upoznaju, šire ljubav i  da pronađu svoju srodnu dušu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter