Izvor: Kurir.rs
12.12.2020 u 08:16
0

SPAS ZA SRBIJU JE RUSKA VAKCINA: Na proleće moguća masovna vakcinacija

Rusija za Srbe, saznaju mediji, ima rezervu „sputnjika V“, koji, ako ga naš ALIMS odobri, može mnogo da ubrza sticanje kolektivnog imuniteta

Premijerka Ana Brnabić kazala je da su bogate zemlje pokupovale skoro sve vakcine protiv koronavirusa i da masovna vakcinacija građana Srbije može početi tek krajem sledeće godine, a to potvrđuje i Alijansa za vakcinaciju, koja je navela da su sve „Modernine“ i 96 odsto „Fajzerovih“ vakcina već otkupljene. Ali, kako nezvanično saznaje Kurir, spas za Srbiju može biti ruska vakcina „sputnjik V“, za kojom ne vlada tolika pomama u svetu i sa kojom sveobuhvatna imunizacija našeg stanovništva može početi već na proleće!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je Srbija već potpisala ugovor sa kompanijom „Fajzer“, te da će mali broj doza za prioritetne kategorije stanovništva biti dostupan u zemlji već krajem godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter