Izvor: Kurir
14.08.2024 u 13:51
0

SRBIJA U CRVENOM: Ova dva grada danas su najtoplija

BEOGRAD - U Srbiji sutra pretežno sunčano i veoma toplo vreme sa maksimalnim temperaturama od 35 do 41 stepena Celzijusovih koje će se zadržati do kraja ove nedelje, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Po podne se očekuje povremena mala do umerena oblačnost, a tek ponegde je moguća kratkotrajna kiša ili pljusak s grmljavinom.

SRBIN PLUTAO OKEANOM 10 DANA: Bili smo bez hrane i okruženi ajkulama

Duvaće uglavnom slab vetar koji će samo ujutru u košavskom području biti umeren, a na jugu Banata povremeno i jak jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od 17 do 26, a najviša od 37 do 41 stepena.

U Beogradu sutra pretežno sunčano i veoma toplo vreme koje će posle podne pratiti umerena oblačnost. Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar, od sredine dana u slabljenju. Najniža temperatura od 21 do 26 stepeni, najviša oko 39.

Do kraja nedelje očekuje se pretežno sunčano i veoma toplo vreme uz umerenu oblačnost koja će u petak i subotu usloviti retke i izolovane kratkotrajne pljuskove praćene grmljavinom, a u nedelju bi pljuskovi s grmljavinom bili nešto češći.

Maksimalna temperatura u većini mesta od 35 do 41 stepen. Zatim se očekuje promenljivo oblačno i svežije vreme, a kiša i pljuskovi s grmljavinom se mestimično očekuju još početkom sledeće sedmice.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za četvrtak: Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih. Poseban oprez se savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima. Kod meteoropata su mogući reumatski bolovi i neraspoloženje. Izvestan oprez se preporučuje u saobraćaju.

Temperature u 12 časova

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter