Izvor: KURIR
04.02.2024 u 09:24
0

ŠTA NIJE UREDU SA NJOM: Meštani Mirijeva su uznemireni nakon saznanja da se po njihovom naselju mota jedna žena koja prilazi i udara druge žene

Jedan građanin Mirijeva upozorio je na društvenim mrežama u grupi „Mirijevo“ na ponašanje ove žene.

– Komšije, Mirijevom pored svih koji šetaju, šeta žena oko 50 godina starosti, pristojno obučena. Ono što je izdvaja je to da bez razloga udara i napada žene uglavnom. Moju suprugu je danas udarila kada je išla na kontrolu u dom zdravlja dok je prolazila pored nje – navodi se u njegovoj objavi.

Kaže da udara jako i da cilja u glavu.

facbook prinscreen

Mnogi korisnici ove grupe su se zahvalili na ovom upozorenju.

– Sada sam dobio informaciju da je juče na Mirijevskoj pijaci pravila haos ,pokidala svo cveće i vence, udarala ljude – dodao je u komentarima ovaj gospodin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter