Izvor: najzena, happy bsc
20.10.2021 u 11:50
0

ŠTA SU KOVID PROPUSNICE? Potvrda sa kojom samo vakcinisani imaju prednosti

Kako bi pojačale vakcinaciju protiv virusa korona, određene zemlje u Evropi odlučile su se za uvođenje kovid propusnica. U bioskope, pozorišta, muzeje, restorane, tržne centre, na sportske događaje mogu bez ograničenja samo vakcinisani.

Kovid propusnice  su u papirnom ili elektronskom obliku. One u sebi sadrže potvrdu da je osoba potpuno vakcinisana protiv virusa korona ili da je preležala kovid – 19 ili ima negativan test na virus.

I u Srbiji su sve glasniji zagovornici kovid propusnica jer bi to, kako kažu, bila neka vrsta nagrade za one koji su odgovorni i vakcinisali se. Smatraju da vakcinisani ne treba da budu „taoci“ onih koji nisu hteli da prime dozu i da zbog njih imaju bilo kakva ograničenja.

PROČITAJTE JOŠ: KRIZNI ŠTAB ODLUČIO: UVODE SE KOVID PROPUSNICE!

Na današnjoj sednici Kriznog štaba odlučeno je da se u Srbiji uvedu kovid propusnice.

Uredba o uvođenju kovid sertifikata trebalo bi da bude usvojena na sutrašnjoj sednici Vlade.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter