Izvor: Tanjug
11.08.2021 u 12:46
0

STANJE NA PUTEVIMA: Očekuje se više vozila prema BiH, Crnoj Gori i na koridoru 10

Saobraćaj u Srbiji danas je umerenijeg intenziteta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Kako se navodi, veći broj vozila treba očekivati na putevima ka Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini kao i na onim najfrekventnijim putevima poput koridora 10.

Pošto je turistička sezona u toku, česti su zastoji u saobraćaju, zadržavanja znaju da budu promenljiva i na graničnim prelazima i naplatnim rampama, pa će vozačima biti potrebno i više strpljenja usled nepredviđenih zastoja, piše u saopštenju.

VAŽNO:

DR KON U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO: Ako se ne vakcinišu OVI LJUDI virus će opstati! Na sledećem sastanku IZLAZIMO SA SUPROTNIM STAVOVIMA!

KIPAR SKINUO SRBIJU SA „ZELENE LISTE“!

VREMENSKA PROGNOZA za sredu 11. avgust: U Srbiji će tokom većeg dela dana biti pretežno sunčano i toplo, u Beogradu najviša dnevna oko oko 34 stepena

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća „Putevi Srbije“, nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema informacijama Uprave granične Policije, od 7:15, putnička vozila na prelazu Gostun, na izlazu iz zemlje, čekaju 40 minuta.

Na teretnim terminalima, na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu Horgoš čeka se 90 minuta, a na Kelebiji 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter