Izvor: HappyBSC/Tanjug
26.06.2022 u 10:55
0

ŠTRAJK, DRAMA, NEGODOVANJE: 300 SPRSKIH državljana sinoć doživelo neprijatnost na aerodromima u Frankfurtu i Rimu, evo šta se desilo!

Zbog otkazivanja letova oko 300 putnika iz Srbije od sinoć se nalazi na aerodromima u Rimu i Frankfurtu.

Putnik Dragan Stajić, koji se nalazi na aerodromu u Frankfurtu rekao je za RTS da je u startu kompanija „Lufthanza“ kasnila skoro četiri sata.

ČETVORO POGINULIH U NESREĆI: Srušio se ruski vojni avion Il-76

– Sinoć kada smo došli, avion koji je trebalo da nas preveze faktički je bio tu i već tokom leta pilot je imao kontakt sa njima. Rekli su da neće da nas čekaju, jer je vreme za prelazak u drugi avion kratko i da oni ne mogu da kasne – naveo je Stajić, prenosi RTS.

On je izjavio da im je rečeno da je problem u tome što veliki deo osoblja štrakuje.

– Dodatni problem je što nam nisu dali drugu opciju, bilo kakav smeštaj, ne možemo da uzmemo stvari. Celu noć smo proveli na aerodromu. Sinoć posle 23 časa su zatvoreni šalteri i ne možete nikoga ništa da pitate. Rekli su da nemaju smeštaj, nema ko da izda prtljag, a danas bi trebalo da čekamo više od pet sati da preuzmemo prtljag, jer je u magacinu preko 5.000 kofera – izjavio je Stajić i dodao da je sledeći let za Beograd koji im je ponuđen sutra oko podne.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U vreme kada je davao izjavu, po njegovim rečima, najavljen je let oko 11 časova, ali nije izvesno da li će na njemu biti dovoljno mesta za sve srpske državljane koji se nalaze na aerodromu.

Prema rečima Stajića, „Lufthanza“ otkazuje letove za Berlin, Beč, Amsterdam, Hanover, Drezden.

Putnici iz Srbije, njih oko 200, prenoćili su i na aerodromu „Čampino“ u Rimu pošto im je otkazan let, prenosi RTS.

Avio-prevoznik im je ponudio da provedu jednu noć u hotelu o njegovom trošku, ali ne i da promene karte za novi polazak za Beograd.

Inače, novi talas infekcija koronavirusom zahvatio je austrijsku nacionalnu avio-kompaniju AUA, koja je, samo u subotu, morala da otkaže 52 od 360 planiranih letova, a i danas su otkazani brojni letovi, između ostalih i poslepodnevni za Beograd, navodi RTS.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter