Izvor: kurir
19.12.2021 u 13:19
0

SUTRA I KIŠA I SNEG! Spremite se za hladne dane

U Srbiji se sutra očekuje uglavnom oblačno vreme, ujutru sa kišom ili slabom susnežicom mestimično i snegom u brdsko-planinskim krajevima, a tokom dana razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Najniža temperatura od minus dva do pet stepeni, najviša od četiri do devet. Vetar umeren povremeno i jak, severozapadni.

U Beogradu ujutro i pre podne oblačno povremeno sa slabom kišom, a posle podne postepeno smanjenje oblačnosti. Temperatura od jedan do tri stepena, najviša oko šest stepeni.

U utorak i sredu u celoj zemlji biće malo hladnije vreme, umereno oblačno i suvo, na jugoistoku i istoku oblačno, ponegde sa slabim snegom. U četvrtak krajem dana naoblačenje sa kišom prvo u zapadnim, a od petka i u ostalim krajevima. Na visokim planinama sneg.

U Beogradu do četvrtka umereno oblačno i uglavnom suvo. Od petka povremeno s kišom. U utorak i sredu kratkotrajni manji pad temperature, a od četvrtka toplije.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 20. decembar 2021. godine: Za većinu hroničnih bolesnika relativno nepovoljna biometeorološka situacija, posebno astmatičare i cerebrovaskularne. Kao meteoropatske reakcije mogući su bolovi u mišićima i neraspoloženje. Učesnicima u saobraćaju preporučuje se dodatna pažnja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter