Izvor: tanjug
13.12.2021 u 18:09
0

Sva sela oko Šapca dobila struju, putevi prohodni

 Sva sela na području Šapca dobila su struju, nakon što su ekipe Elektrodistribucije otklonile kvar izazvan obilnim snegom.

Kako je za Tanjug rečeno u šabačkoj Elektrodistribuciji, ekipe su bile na terenu ceo dan, a svih devet sela u Pocerini sada ima uredno snabdevanje strujom.

Do prekida u snabdevanju došlo je juče, kada je devet sela, odnosno oko 2.300 domaćinstava ostalo bez struje.

Gradske ulice i prilazni putevi u Šapcu su prohodni, kao i putevi u Pocerini, gde je juče bio otežan prilaz, potvrdili su u preduzeću „Jugokop-Podrinje“ koje je angažovano na održavanju putne infrastrukture na području grada.

Na području Šapca sneg je prestao danas. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter