Izvor: Happy BSC
04.10.2021 u 19:48
0

„SVI SE PLAŠE ŠTA ĆE KOLUVIJA DA KAŽE“ :Vladimir Đukanović za „Aktuelnosti“ na TV HAPPY!

Ko je Predrag Koluvija? Nakon medijske pažnje koju je izazvao, linč se nastavlja. Da li je afera možda „Jovanjica“ izmišljena? 

Vladimir Đukanović, advokat koji je istakao da ne voli da se  pojavljuje u medijima, ipak je bio gost emisije „Aktuelnosti“ kod Antonele Jelić. Tom prilikom je rekao:

PROČITAJTE JOŠ: NASILNIKA NE MOŽETE UVEK PREPOZNATI: Ove godine u Srbiji ubijeno 11 žena!

-Očekivao sam da će izazvati veliku pažnju moj intervju sa Koluvijom. Kao što vidite nikog ne zanima šta je Koluvija rekao nego ide napad na Vučića koji nije ni u kakvoj vezi sa tim ili na mene. Svako se smatra nevinim dok se ne proglasi krivim, a sledeće je da javne ličnosti, mediji bi trebalo da se pridržavaju pravila. Dakle, to je veoma važno jer se zakon kršio. Krši se pretpostavka nevinosti. Znate, pisali su da je vlasnik najveće plantaže marihuane u Evropi. Dakle, unapred je osuđen.  Oni sve vreme vode histeričnu kampanju. Meni nije bilo jasno zašto.  Ne vidim ni jedan razlog osim da je neki interes.

PROČITAJTE JOŠ: NAJNOVIJI DETALJI O STRADANJU PORODICE ĐOKIĆ: Ubijeni sa po dva metka!

Đukanović dalje kaže:

-Moj intervju je emitovan na jutjub kanalu. Vidite da su svi u panici šta će Koluvija da kaže. Uzeli su optužnicu pre nego što je potvrđena. Pre nego su advokati saznali za optužnicu, oni su već objavili i imali emisiju o tome. Oni su stvorili atmosferu da je sudija prinuđen da presudi. Nisu rekli kako krše pretpostavku nevinosti. Oni krše zakon. Ne mogu ja da vršim pritisak jer je optužnica gotova. Koluvija ne može da utiče na dokaze jer je sve prikupljeno. Pritiska se sud. Kada govorimo o kodeksima, ovde se baš krši.

O Koluviji i pritiscima:

-Koluvija je rekao kako  mu je ponuđeno da kaže da je Andrej Vučić njegov gazda i da za njega radi. Njemu je ponuđeno još da kaže kako je brat predsednika Vučića vlasnik još nekih plantaža. Srećom pa je bio priseban i nije to uradio. Pa, zamislite da joj on to  uradio. Ovo je jedna vrsta državnog udara. Tražili su mu da donira 300.000 evra za policiju. Postavlja se pitanje ako je već okarakterisan kao narko diler, kome je onda prodavao? Ko su kupci? Preko brata su vršili udarac na predsednika Srbije, možda čak i da ga likvidiraju. Mi još uvek nemamo pristup Jovanjici kao advokati. Nameštali su kompletan slučaj. „Jovanjica“ se dugo pripremala. Sada su oni u velikoj panici, srušila se velika koncepcij. Polako istina isplivava. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/user/tvhappyserbia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter