Izvor: Tanjug
21.06.2020 u 12:32
0

Svi vrtići biće DEZINFIKOVANI posle izbora!

Svi vrtići beogradskih predškolskih ustanova, ukupno 40 objekata, koji se danas koriste kao biračka mesta biće detaljno dezinfikovani tokom noći, i sutra ujutru, pre dolaska dece, biće bezbedni.

„Danas se 40 objekata vrtića koristi za glasanje, što je uobičajno. Ove godine zbog specifičnosti situacije izazvane epidemijom korona virusa, sve spoljašnje i unutrašnje prostorije i površine vrtića koje se budu koristile, bice dezinfikovane pre povratka dece, po preporuci Gradskog zavoda za javno zdravlje“, rekao je gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak.

IZBORNI DAN U SRBIJI

IZBORI UŽIVO NA HAPPYBSC: Izborni dan pratite iz minuta u minut sa nama!

BIRALIŠTA OTVORENA U 7,00 SATI: SRBIJA BIRA NOVI SAZIV PARLAMENTA

EVO KAKO SRBIJA BIRA 250 NOVIH POSLANIKA: DETALJNO OBJAŠNJENJE IZBORNOG SISTEMA

ČEDA NA GLASANJE došao u PRATNJI OBEZBEĐENJA!

On je istakao da razume zabrinutost roditelja, ali da su predškolske ustanove u Beogradu tokom prethodnih pet nedelja, koliko su vrtići otvoreni, nakon dvomesečne pauze, pokazale ozbiljnost, profesionalnost i doraslost situaciji, te da bi roditelji trebalo da nastave da im veruju, jer je bezbednost dece apsolutni prioritet i, kako je rekao, niko sa tim ne bi pravio nikakve kompromise.

„Svi vrtići će u ponedeljak biti potpuno bezbedni za korišćenje. Uveliko se pravi organizacioni plan sa Zavodom za biocide“, rekao je Gak.

Tokom glasanja danas se za te potrebe koristi 11 objekata vrtića na Novom Beogradu, sedam na Čukarici, šest na Voždovcu, po četiri na Zvezdari i Rakovici, po dva u Obrenovcu i Mladenovcu i po jedan vrtić na Vračaru, Paliluli, u Zemunu i Savskom vencu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter