Izvor: Tanjug
06.08.2021 u 12:36
0

TELEKOM SRBIJA: Nastavlja se zlonamerna kampanja medija UG!

Telekom Srbija odbacio je danas pokušaje medija u vlasništvu „Junajted grupe“ da planiranu javnu nabavku „Infrastruktura železnice Srbije“ proglasi za avansno plaćanje Telekomu.

Kako se navodi u saopštenju, mediji u vlasništvu „Junajted grupe“ „ne biraju sredstva u plasiranju neistina sa ciljem urušavanja ugleda Telekoma Srbija“.

VAŽNO:

VUČIĆ: Napadi na srpske svetinje na KiM apsolutno su nedopustivi!

STRAVIČNI DETALJI KRIVIČNIH DELA BELIVUKOVOG KLANA: Šejić štapom za bilijar SILOVAO NAVIJAČA?!

GRADONAČELNIK RADOJIČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO: Svi festivali će se održavati – ali isključivo pod OVIM USLOVIMA!

– Svedoci toga smo posebno poslednje tri godine od kada je Telekom Srbija pokrenuo ambiciozni razvojni projekat na tržištu Srbije i regiona. Najnovija u nizu neistina medija u vlasništvu United grupe jeste pokušaj da planiranu javnu nabavku “Infrastruktura železnice Srbije“ proglasi za avansno plaćanje Telekomu Srbije- ističe se u tekstu.

S tim u vezi, a radi istinitog informisanja javnosti, u saopštenju se ističe da Telekom Srbija nema zaključen ugovor o pružanju telekomunikacionih usluga sa kompanijom Infrastruktura železnice Srbije za 2022. godinu i ukazuje da Telekom svoje usluge ne naplaćuje unapred, avansno, već mesec za mesec i to nakon završenog obračunskog perioda.

-Metodi koje junajted grupa i mediji u njenom vlasništvu koriste su u toj meri besmisleni i zlonamerni da najviše govore o nemoći da se u fer tržišnoj utakmici izbore sa Telekomom Srbija- zaključuje se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter