Izvor: kurir.rs
09.10.2020 u 16:45
0

TOPLI RADIJATORI U LOZNICI: Potpalili kotlove, izabrali prave dane za tople probe

Lozničko JKP ‘’Toplana’’ stavilo je juče sistem u režim tople probe pa je Lozničanima bilo toplo u jutarnjim i večernjim satima, a obradovalo ih je i jutros kada su ponovo imali ‘’upaljene’’ radijatore. 

U preduzeću kažu da je sistem potpuno spreman da od sutra greje u zimskom režimu da za tim ima potrebe. Ovako neće ‘’paliti’’ kotlove tokom predstojećeg vikenda pošto će subotu i nedelju iskoristiti ‘’Srbija gas’’ da obavi neophodne radove na ovdašnjoj gasnoj stanici. Meteorolozi su najvili i nešto više temperature naredna dva dana tako da neće biti problema. U ‘’Toplani’’ kažu da će najverovatnije od ponedeljka redovno grejati u jutranjim satima, ako budu niske temperature, kao i tokom posle podneva, a kada bude bilo potrebe preći će na uobičajen režim rada, odnosno celodnevno isporučivanje toplotne energije.

OVO MORATE ZNATI

TINEJDŽER UHAPŠEN U NOVOM PAZARU: U krivolovu teško ranio muškarca!

HOROR U SUBOTICI: Dečak se udavio plastičnom vezicom, roditelji ga pronašli u dvorištu!

TERORISTI SA KOSOVA SKOVALI PAKLENI PLAN: Akcija „ČAST“ za novi POGROM nad SRBIMA

SUDOVI IMAJU PUNE RUKE POSLA: Saznajte da li banka ima pravo da naplati troškove obrade kredita

hPOMOĆ DRŽAVE! PAKET PODRŠKE ZA MLADE: STANOVI, POSAO, PLAĆENA PRAKSA

Praktično se iz režima tople probe ponovo prešlo u grejanje kao što je činjeno i prethodne tri godine uzastopno, a prošle je sezona startovala 6. oktobra. ‘’Toplana’’ je obezbedila snabdevanje prirodnim gasom koji troše sve njene kotlarnice, a Lozničani se poslednjih osam sezona greju po nepromenjenoj ceni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter