Izvor: Blic
24.06.2020 u 18:20
0

TROJE ZARAŽENIH U MINISTARSTVU SPOLJNIH POSLOVA!

Osim državnog sekretara Ministarstva spoljnih poslova i funkcionera SPS Veljka Odalovića, još dvoje zaposlenih u tom ministarstvu su pozitivni na virus koron

U MSP kažu da niko od zaraženih nije životno ugrožen.

– Ovo dvoje zaposlenih rade u Odalovićevom sektoru, ali su se virusom korona svi zarazili van posla. Trenutno su na bolovanju i ne dolaze na posao. Nisu se osećali dobro, imali su temperaturu, što ih je navelo da urade test i pokazalo se da su pozitivni na virus. Ministar Dačić nije ugrožen, on se redovno testira i svi njegovi nalazi su do sada bili negativni – rekao je sagovornik  iz MSP.

 Odalović ima korona virus i leži na klinici “Dr Dragiša Mišović”.

Ova saznanja potvrdio je i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

– Već su svi oni pri kraju tog karantina, a nema novih. Mi smo još tad uveli mere, dezinfekcija prostora, maske, merenje temperature, smanjenje prisutnosti, distanca, itd. Ja sam se testirao tri puta i sva tri sam bio negativan – kazao je Dačić .

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter