Izvor: Happy BSC
13.12.2021 u 20:08
0

U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA TV HAPPY: Šta bi se dogodilo sa Rusijom ako bi se raspala? Da li će se litijum eksploatisati po ekološkim uslovima Nemačke? Kakav je uticaj na životnu sredinu? Ko su žrtve bulinga?

Probudite se uz omiljeni jutarnji program „Dobro jutro Srbijo“ i prvi saznajte najvažnije vesti, i budite u toku sa najaktuelnijim temama uz dobro poznati tim: Milomira Marića i Katarinu Korša

Jutro počinje prelistavanjem štampe sa: Aleksandrom Čotrićem – narodni poslanik, Đorđem Milićevićem – narodni poslanik,Srđanom Graovcem – Centar za društvenu stabilizaciju, a u proglram će se direktno uključiti: Miroslav Čučković – predsednik Opštine Obrenovac i Momčilo Ilić – predsednik Opštine Ivanjica.

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić na temu “ Beograd bez problema u snabdevanju strujom i grejanjem“.

Ljubinka Milinčić, gl. i odg.urednica srpske redakcije Sputnjik, Žarko Rakić, novinar i Suzana Grubješić, Centar za spojnu politiku razgovaraće na temu svetske politike, i upozorenju predsednika Putina o tome šta bi se dogodilo sa Rusijom ako bi se raspala. Da li bi bilo krvavije nego u Jugoslaviji?

Ričard Grenel upozorava: Blinken izabrao stranu, neće postići rezultat, a evo šta o tome kažu Saša Milovanović,direktor Srpskog telegrafa i Dejan Anđus,novinar. Takođe, očekujmo i uključenja Predraga Terzića, gradonačelnika Kraljeva, Milivoja Dolovića, predsednika Opštine Lučani i Nebojše Arsića, predsednika Opštine Medveđa.

Dr Vojislav Šešelj, lider SRS-a objasniće nam sve nedoumice oko nalazišta litijuma. Litijum mora da se eksploatiše, ali da li će to biti po ekološkim uslovima koji važe za Nemačku?

– Još nema procene uticaja na životnu sredinu, a već pričamo da ne valja, rekla je Irena Vujović, ministarka za zaštitu životne sredine, i ona je gost jutarnjeg programa.

Ekskluzivno za TV Happy En la Rush, jutjuberka, Vladan Nenadić, IT strčnjak, kao i primarijus dr Slobodan Simić,psihijatar razgovaraće o teškoj temi – Ko su žrtve bulinga?

Miloš Vidović, predsednik Opštine Savski Venac biće gost jutarnjeg programa i on će najaviti početak prijave za besplatne novogodišnje paketiće za decu sa Savskog Venca.

Ostanite uz TV Happy.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter