Izvor: HappyBSC
13.11.2021 u 20:05
0

U sutrašnjem „VIKEND JUTRU“: DUEL JOVANA MARIĆA I ADVOKATA NJEGOVOG SINA

U sutrašnjem „Vikend jutru“ čekaju vas najaktuelnije teme i sjajni gosti. 

Na početku emisije gostovaće prof. dr Mina Zirojević iz Instituta za uporedno pravo, novinar Željko Šajn i Nenad Vuković, predsednik Društva lobista Srbije. Oni će prelistavati najudarnije naslove iz srpskih novina i govoriće o aktuelnim dešavanjima. 

PROČITAJTE JOŠ:  VELIKI GUBITAK ZA SRPSKU MEDICINU: Preminuo VIŠESLAV HADŽI TANOVIĆ

O sukobu Poljske i Belorusije koji preti da dostigne globalne razmere govoriće Darko Obradović iz Instituta za nacionalnu i međunarodnu bezbednost, Vlade Radulović i dr Miroslav Bjegović, profesor na Fakultetu za bezbednost. 

U daljem toku emisije tema će biti „Da li će Elez „doći glave“ Dijani Hrkalović?“ , a  o njoj će govoriti  urednik portala „Embargo“ Peca Jeremić, Gordana Mišev sa Instituta za međunarodnu i nacionalnu bezbednost i novinarka Kurir portala Miljana Vranić. 

Sutrašnju emisiju će obeležiti duel Jovana Marića i Nemanje Jolovića, advokata Marićevog sina

PROČITAJTE JOŠ: EVO ZAŠTO SIN JOVANA MARIĆA NEMA PRAVA DA GA IZBACI IZ STANA: Pogledajte potresnu ispovest poznatog psihijatra (VIDEO)

Takođe, u daljem toku emisije, bivši načelnik Uprave kriminalističke policije Mile Novaković otkriće ekskluzivne detalje o ubistu Zorana Đinđića i Zemunskom klanu

Na kraju sutrašnje emisije govoriće se o duelu Srbije i Portugalije, kao i o predstojećem turniru u Torinu na kom će učestvovati Novak Đoković. O ovoj temi će govoriti fudbalski sudija Svetlana Bilić i novinari Dejan Ignjatović i Miloš Topalović. 

Ostanite uz televiziju Happy! 

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter