Izvor: kurir.rs
02.09.2020 u 13:55
0

Ukinuta vanredna situacija u Loznici! Na snazi su još uvek OVE MERE

Vanredna situacija na teritoriji Grada Loznice je ukinuta. Takvu odluku je, na predlog Gradskog štaba za vanredne situacije, doneo gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović.

UDARNE VESTI O CRNOJ GORI

ANA BRNABIĆ O MILU: Hteo je da vlada ceo život, ali je ZABORAVIO KLJUČNU STVAR!

MANDIĆ O PROMENI VLASTI U CRNOJ GORI: Đukanović je nacrtao metu na čelu Vučiću!

OTAC GOJKO PEROVIĆ: Sada kada je sve prošlo, da vam otkrijem KAKAV JE ČOVEK Zdravko Krivokapić!

Kako se u odluci navodi dok traje epidemija koronavirusa preporučuje se primena svih mera propisanih uredbom o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti kovid-19.

To podrazumeva posebno poštovanje preventivnih mera – obavezno nošenje maski, poštovanje fizičke distance, udaljenost od metra i po ili četiri metra kvadratna po osobi kao i često pranje ruku i dezinfekciju.

Podsetimo, zbog nepovoljne epidemiološke situacije na celoj teritoriji Grada Loznice vanredna situacija proglašena je 13. jula posle vanredne sednice Gradskog štaba. Od početka pandemije u lozničkom kraju ukupno je registrovano 659 osoba pozitivnih na kovid-19.

SAZNAJTE I OVO…

GORI RUSIJA! Uzbuna na Kurilskim ostrvima i na Kamčatki

PANIKA U HRVATSKOJ! Roditelji školaraca strahuju od zaraze, lekari zatrpani zahtevima za opravdanje

EKSPLOZIJA UZNEMIRILA SARAJLIJE Bomba raznela autombile u podzemnoj garaži

POSLEDNJI SUDIJA KOJI JE ŽIVEO 1.100 GODINA PRE HRISTA: Vernici danas slave VELIKOG PROROKA svetog Samuila

Inače, u Mačvanskom okrugu, koji ima osam lokalnih samouprava, vanredna situacija ukinuta je i u opštinama Mali Zvornik, Bogatić i Krupanj.

Inače, posle trodnevne pauze bez novih slučajeva ponovo je u Loznici evidentirana jedna osoba pozitivna na koronavirus. U okrugu su tokom jučerašnjeg dana ukupno potvrđena dva pozitivna uzorka. U okrugu je ukupno registrovano 3.189 pozitivnih na koronu od pojave virusa, a trenutno je 298 obolelih. Očigledno je virus posustao, ali ne i nestao što pokazuju i podaci iz Trijažnog centra Doma zdravlja „Dr Milenko Marin“ gde je juče pregledan 31 pacijent, a tri su upućena u Infektivno odeljenje lozničke Opšte bolnice. U ambulanti Infektivnog odeljenja bilo je 26 pacijenata od toga je osam prvih pregleda. Od 21 snimanja pluća otkrivena je jedna nova upala. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter